I am Jack's wasted life.

O saptamana lunga

Posted in Veni, vedi, bicii by Valentina Florea on aprilie 10, 2011

Ok, sa trecem in revista pe unde a mai umblat Tina zilele astea:

Vineri, 1 aprilie, am castigat o invitatie la piesa „Cafeneaua”, oferita de Teatrul Masca. M-a impresionat domnul Mihai Malaimare in rolul lui Pantalone si fara de care, probabil, piesa nu mi-ar mai fi placut atat de mult.

Povestea a sase barbati, care cad prada iubirii fata de o americanca, starneste amuzament si simpatie din partea publicului, impletind tehnici clasice de teatru cu muzica si interactiune directa cu publicul. Si va zic de pe acum, teatrul Masca o sa ajunga departe pe online.

Sambata, 2 aprilie, am fost la Body Mind Spirit Festival, la standul Sport pentru Viata. Cum a fost acolo, vedeti aici si aici.

Marti, 5 aprilie, l-am aplaudat pe Marius, in cadrul FRIENDS’NIGHT la A’Live Club. Daca vreti sa ascultati No Filter, va invit pe pagina lor de Facebook. Eu inca n-am apucat sa-i ascult live, pentru ca trebuie sa ma culc odata cu gainile, dar one day…

Joi, a fost deschiderea evenimentului Sistemul Medical Bucurestean. Detalii aici.

Vineri, 8 aprilie, la J&B start a party in Bellagio a fost dragut, daca nu era atat de mult sclipici in jur. Compania placuta, muzica ok-ish, mai ales in prima parte a serii cand mi-am reamintit de copilarie pe Dr. Alban si a sa It’s my life. Mult Redbull, mult whisky si multe femei si barbati goi pe scena. Penele de pe dansatoare s-au dovedit cel putin hipnotizante 😀 Petrecerea in sine reusita, mai ales datorita spectacolului, dar locatia si omuletii din Bellagio cel putin nepotriviti cu gusturile mele. Black is the new pink people!

Sambata, 10 aprilie, m-am uitat la hainute si accesorii dragute in cadrul Boutique Cliche 2. Poze mai jos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: