I am Jack's wasted life.

Tu ce ai face pentru un milion de dolari?

Posted in It's me, your conscience by Valentina Florea on Decembrie 20, 2010

Azi s-a terminat sezonul Survivor Nicaragua, sezon in care am redescoperit placerea urmaririi acest show. Imi place sa urmaresc oameni obisnuiti, fara talente extraordinare si fara mare succes in viata reala, transformandu-se in competetitori de temut si pierzandu-si de multe ori demnitatea pe parcursul jocului. Culmea, sezonul a fost castigat de un pusti de 20 de ani, care abia a pasit pe bancile studentiei si care nu a avut nicio strategie si a votat de fiecare naiv la indrumarea celorlalti. Si ca sa demonstrez ca oameni absolut comuni gasesc resursele necesare sa lupte pana la capat, un pilot de curse si un agent imobiliar au mai reusit sa intre in finala.

Interesant este de urmarit ce sunt dispusi oamenii sa faca pentru un milion de dolari, la cate minciuni se preteaza si cat din umanitate isi pierd pe parcurs. Conditiile vitrege naturale + dorinta de a castiga un milion de dolari iti arata mai mult adevar din oamenii respectivi decat ti-a fost dat sa vezi vreodata, iar din punctul meu de vedere iti releva de fapt trasaturile umanitatii in general. In plus, recrearea conditiilor primitive de trai duce implicit si la trezirea instinctelor de supravietuire de baza, unde cel mai puternic castiga. Aici bineinteles ma refer la putere psihica si strategie, mai putin fizica.

Si la fiecare sezon imi pun intrebarea oare eu ce as face daca as fi in locul lor? Tu ce ai face pentru un milion de dolari?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: