I am Jack's wasted life.

Despre prietenii si alti monstrii

Posted in It's me, your conscience by Valentina Florea on Decembrie 10, 2010

Va cunoasteti de cand erati de o schioapa. Va certati pe acelasi baiat. Si apoi amandoua va desparteati de el, stiind ca niciunul din specimenele de pe Marte nu merita discutia in contradictoriu. Priveati deasupra muntilor si marilor gandidu-va ca nu va exista zi in care nu veti privi aceleasi zari departate.

Numarai secundele pana sa te poti inchide in camera si sa o poti suna povestindu-i pe nerasuflate ce greseala monstruoasa ai mai facut, care era oricum uitata pana a doua zi. Acum doar mai stai si te amuzi de planurile diabolice impotriva dictaturii parintesti, fara sa-ti mai amintesti focarul rebeliunii.

Radeati isteric ori de cate ori una se intorcea de la o intalnire si va spuneati ca nu va mai trebuie niciodata asa ceva. Si totusi de abia asteptai clipa cand ea intra pe usa, isi aprindea o tigara si incepea cu „Stai jos?”. Era acolo cand plangeai cu inima franta si blestemai ziua in care te-ai nascut…femeie. Si nici nu era nevoie sa-i mai zici nimic. Venea singurica cu servetele si un pahar mare de vodka.

De abia asteptai sa ajungi acasa numai sa-i auzi povestile care iti aratau inca o data ca viata chiar e frumoasa si nu doar un hashtag de pe twitter. Si stiai ca atata timp cat ea e acolo, viata nu avea cum sa fie altfel.

Sunt oameni fara de care nu-ti poti inchipui viata. Sunt oameni care vor fi acolo intotdeauna chiar si de pe alt continent. Si sunt cuvintele lor, chiar si tastate de departe, incomensurabil mai importante decat orice alte cuvinte al unei persoane de langa tine.

Oameni carora niciodata nu le vei multumi indeajuns ca exista.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: