I am Jack's wasted life.

Se recruteaza oameni

Posted in Comunicare alea alea by Valentina Florea on Octombrie 11, 2010

„A Butterfly Flapping Its Wings in Hong Kong Sets Off a Tornado in Texas”. Cam asta ar fi pe scurt experienta mea cu Prime Romania. Ideea este ca sunt anumite evenimente pe care initial le consideram minore si ale caror efecte majore le resimtim cu mult timp dupa si intr-un mod prea putin asteptat.

Sa detaliez: iesi intr-o zi la un suc undeva in Eroii Revolutiei, un prieten bun si niste papanasi te conving sa pleci in urmatoarea dimineata undeva in Tusnad, cu o gasca de 30 de oameni pe care nu ii cunosti si nu i-ai vazut vreodata: „Fa-ti bagajele si maine te iau la SDV. Hai, Tina, haaai!”. Si cum sa refuzi o asemenea invitatie tunata?

Ajungi intr-un loc galagios si pe niste paturi ale caror scanduri iti reamintesc de taberele din a doua. Canti, joci teatru, inveti despre NLP si negociere, dansezi, ocazional bei excesiv, dar intr-un final  iti dai seama ca acolo, in mansarda cu dus defect, ti-ai gasit locul. Iar cand pleci simti ca o parte din tine a ramas acolo printre copiii care rad cu pofta si vorbesc despre ce campanii faine de PR  au mai vazut.

Si decizi sa aplici desi esti prea batrana, cu prea multe responsabilitati si prea putin aventuroasa. Si te trezesti la o prezentare de structura a organizatiei unde David iti prezinta sobru sarcinile departamentelor, iar Roxana lauda realizarile externelor. Urmeaza proiectul P unde Pandutzu vorbeste incontinuu despre revista noastra si pe care il castigi. O petrecere de Craciun unde Mona iti explica ca trebuie sa faci parte din organizarea CNSC-ului, iar Zave pune muzica mai buna decat de obicei. Si din nou fara sa clipesti aplici la CNSC si te inhami la deadline-uri peste deadline-uri. Dar faci totul cu o placere pe care ai redescoperit-o in tine ca pe vremea cand citeai pana la 2 noaptea.

PRIME inseamna sedinte pana la 11 noaptea, cearcane, nervi si oboseala inainte de evenimente. PRIME inseamna adunari generale, propuneri, idei si perfectionari.  Dar PRIME Romania inseamna cel mai mult oameni. Nu exista endorser mai bun pentru PRIME decat echipa din spate, oameni extraordinari cu care vei tine legatura pentru totdeauna pentru ca nu-ti mai poti imagina viata fara ei. Fie ca e vorba de karaoke, focuri de tabara, nopti de filme si popcorn, odata ce ai intrat in PRIME, vei duce un pic din spiritul lui oriunde te vei duce, fie ca vrei sau nu vrei.

Asadar va sfatuiesc cu cel mai mare drag, aplicati aici.

Anunțuri
Tagged with: , , , ,

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Pandaru Alin, Alexandra Pescaru, Irina Bulgaru, Madalina Mezdrea, alexandru tunaru and others. alexandru tunaru said: genial 🙂 RT @Tina_Florea: #peblog recrutari @PRIME_Romania http://bit.ly/c5oGS5 […]

  2. Cum e in PRIME Romania? | Pandutzu.com said, on Octombrie 18, 2010 at 4:23 pm

    […] castigat alaturi de Tina (si restul echipei 11) proiectul P, un proiect intern al PRIME, care a avut scopul de a ne […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: