I am Jack's wasted life.

Zooombie, zooombie!

Posted in Veni, vedi, bicii by Valentina Florea on iulie 21, 2010

Ieri am fost la concertul de la Zone Arena unde am petrecut o seara cu  The Cranberries , la invitatia celor de la GreenPixel carora le foarte multumesc.

Dolores O’Riordan la aproape 40 de ani m-a uimit prin naturalete, iar prezenta ei scenica te duce cu gandul mai degraba la o adolescenta care topaie si danseaza in fata oglinzii, decat la o femeie casatorita de 15 ani, asa cum a mentionat la inceputul spectacolului. Cu o rochita roz, dar pastrand aspectul rockish, solista a reusit sa ne bage intr-o stare de reverie dulce pe melodii precum Dreaming my dreams, Linger, Can’t Be With You, Ode to my Family  si sa starneasca tropaitul multimii pe piesele Wanted, Promises, Salvation.

Bineinteles ca pe Zombie mi-am pierdut vocea ca si restul fanilor formatiei irlandeze. Unul din visele copilului teribilist care isi scotea tatal din minti cu volumul dat la maxim si tipa „Zooombie, zoooombie” s-a implinit. Totul s-a terminat prea repede pe acordurile arhicunoscutului cantec „Dreams” si cu promisiunea formatiei ca se va intoarce in curand in Romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: