I am Jack's wasted life.

Domle e doar o pisicuta!

Posted in It's me, your conscience by Valentina Florea on Octombrie 11, 2009

pisicaCu totii stim ca in societatea noastra imaginea a devenit mai mult decat o colectie de haine trantite inainte de a iesi din casa, iar prejudecatile si opiniile apriori unei conversatii s-au inmultit si devin din ce in ce mai pregante. Asa ca din seria povestilor despre cum e sa judeci inainte de a cunoaste o persoana, sa va zic patania unui prieten.

Intamplarea este de pe vremea cand el inca se imbraca in roacker suparat: pantaloni de piele, jeaca neagra si pletele aferente. Pe langa iubirea fata de muzica suparata, omul nostru mai are o iubire: animalutele, pisicile mai ales. Din nefericire, una din pisicile pe care le avea in ingrijire moare inainte sa apuce sa-l aduca pe lume pe viitorul locuitor al apartamentului. O. (personajul principal al povestii) ia pisica si indurerat de pierderea unui vechi si bun prieten, se duce s-o ingroape…seara.

Un vecin il zareste pe geam in timp ce el scoate pamant de zor pentru mormantul pisicii si bineinteles cheama politia, anuntand ca unul din vecinii lui tocmai a omorat pe cineva si ca ii sapa chiar acum groapa in fata blocului. O. se trezeste brusc cu ofiterii langa el, care il informeaza de acuzatii. Imaginati-va totusi scena: el, piele din cap pana in picioare, cearcane, par lung si incalcit,  fata de psihopat, explicandu-le politistilor ca tocmai ce si-a ingropat pisicuta. Bineinteles ca din exces de zel, politistii nu-l cred si-l pun sa le arate ce a ingropat. El in continuare cu „Nu, domle, n-am omorat pe nimeni. E doar pisica mea!” Nimic. Forta politiei romane e de neoprit. Asa ca O. in disperare de cauza, ia iar lopata si le arata cadavrul sfrijit al pisicutei. Ofiterii se declara multumiti si-l avertizeaza sa nu mai participe la astfel de incidente. O. trist, se pune de-o ingroapa iar pe saraca mata.

Deci copii, ce am invatat azi?

Anunțuri

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihale Mihai said, on Octombrie 14, 2009 at 7:38 pm

    =)) Ce vecin dobitoc =)) Nu mai in Romaniai se poate asa ceva. Ce am invatat azi este ca prostia face ravagii uriase. App si mie imi plac pisicile.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: